GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 500,- TIL POSTNORD PAKKESHOP
VED KØB OVER 1000,- LÆGGES EN GRATIS POSE PASTA MANCINI MED (VÆRDI 50,-)

Origreen markedsfører og distribuerer fødevarer af høj kvalitet - primært fra små, passionerede fødevareproducenter, som vi har et tæt, personligt og tillidsfuldt samarbejde med.

Det er vigtigt for os at kende råvarernes oprindelse. Vi lægger vægt på, at der er åbenhed om oprindelse, kvalitet og bæredygtighed i alle led. Derfor besøger vi også jævnligt samarbejdspartnere og producenter verden over.

Vi vælger helst økologiske produkter, men er ikke religiøse. For os spiller parametre som kvalitet og smag, samt fair betaling til producenterne og den personlige kontakt og tillid også ind, når vi vælger nye produkter.

Vores primære målgrupper er private kunder via Origreens webshop, samt nøje udvalgte spisesteder og specialbutikker, der deler holdninger med os til god mad, véd hvad de har med at gøre og yder høj service.

Bag Origreen står vi - Daniella og Daniel. Vi er begge vilde med skønne råvarer med historie og rødder i en kultur. På vores rejser har vi været heldige og mødt dedikerede mennesker, stolte og ydmyge håndværkere. De har med stor kærlighed delt deres bedste råvarer med os og givet os store, intense madoplevelser. Det har skærpet vores sanser og givet os dybere forståelse for råvarers oprindelse, forarbejdning og kvalitet.

Vi har mange års erfaring fra fødevarebranchen, forretningsudvikling og distribution, samt fra design og grafisk kommunikation.

Daniel har arbejdet med te siden 2007 og er certificeret te-sommelier. 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Og lær om te, vores nye produkter, samt en masse gode tilbud.