Privatlivs- og Cookiepolitik

  1. Privatlivspolitik

Ved at bruge dette website accepterer du, at sitet behandler dine personoplysninger i henhold til denne politik.

Alle informationer som lagres igennem cookies bruges udelukkende til teknisk funktionalitet samt trafikmåling så Origreen kan blive bedre til at servicere vores kunder.

Cookies er en datafil, som lagres på din harddisk. Du kan altid slette dine cookies ved at gå ind i dine internetindstillinger.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i cookies. En cookie lager kun din færden på websitet, dine tidligere køb og præferencer.

  1. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, vi indsamler ikke personoplysninger medmindre du selv har givet os disse oplysninger i forbindelse ved et køb.

Oplysninger bruges til at forbedre oplevelsen på hjemmesiden, samt at lave overordnede statistikker over forbug på hjemmesiden.

Hvis du ikke ønsker at vi eller Google Analytics kan bruge dine oplysninger kan du fravælge cookies her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Hvis du vil læse mere om Google's privatlivspolitik kan du dette her: http://www.google.com/privacy.html

Hvis du ønsker oplysninger om hvilke informationer vi har om dig i henhold til Persondataloven, er du altid velkommen til at skrive på hello@origreen.dk.

  1. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine oplysninger gemmes sikkert og fortroligt. Vi gemmer oplysningerne på sikre servere i Danmark.

Personoplysninger slettes løbende og gemmes allerhøjest i 12 måneder.