GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 500,- TIL POSTNORD PAKKESHOP
VED KØB OVER 1000,- LÆGGES EN GRATIS POSE PASTA MANCINI MED (VÆRDI 50,-)

Hvis din yndlingste er en økologisk aromatisk te, er der stor sandsynlighed for, at du bliver overrasket over smagen, næste gang du køber te. Og det er der en enkel forklaring på.
 
Lige nu kæmper te-producenter over hele Europa med at udvikle nye opskrifter til deres velkendte aroma-teer. Det skyldes nye og strengere europæiske regler for aromatiske, økologiske olier og de ingredienser, der kommer i olierne. De regler og krav har producenterne af økologiske aromatiske olier svært ved at leve op til, hvis de samtidig vil fastholde den kendte smag.
 
Derfor vil du sikkert opleve, at din te enten kommer til at smage noget anderledes, end den plejer, eller at den helt udgår, fordi det er for svært at ramme den velkendte smag.

Hos Origreen har vi en række økologiske aroma-teer, der bliver eller allerede er påvirket af de nye EU for økologiske, aromatiske olier. Nogle af dem vil komme i nye versioner med en smag, som ligger op ad den oprindelige smag uden at være helt magen til. Men der vil også være aromatiske teer, som udgår helt – eller er ude af markedet i en lang periode. Derfor vil du på hjemmesiden lidt oftere finde aromatiske teer, der er udsolgt og måske ikke kommer igen. Vi tager først teen af web-shoppen, når vi ved, at teen udgår helt.

I vores eget sortiment af aromatiske teer, vil der ikke være ændringer. Vi introducerede de første aromatiske teer i Origreens eget brand for et års tid siden. På det tidspunkt var de nye regler allerede kendt, og vi har derfor undgået aromatiske olier, der er påvirket af de nye regler.

Vi ved af bitter erfaring, at det er ”nederen”, når ens yndlingste eller -kaffe skifter smag, Men du behøver ikke fortvivle. I Origreens serie af aromatiske olier har vi kælet for smagen og udviklet en stribe teer, der opfylder de fleste smagsvarianter. Fra de lette florale teer på hvid og grøn te til sorte teer med masser af citrusnoter og blomster.

Se vores aroma teer her

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Og lær om te, vores nye produkter, samt en masse gode tilbud.