- Gratis fragt på ordrer over 500,- til PostNord Pakkeshop. Ved køb over 1000,- lægges en gratis pose Pasta Mancini med (værdi 50,-). -

April '21 - Tanker over en kop te

marts 16, 2021

April '21 - Tanker over en kop te

Teplantage

Der er mange af jer, der har spurgt mig om baggrunden for, at jeg valgte at blive certificeret te-sommelier. Tak – og tak tl alle jer, der har lykønsket mig.

Jeg har arbejdet med te i 15 år og fik for et års tid siden chancen for at tage den eftertragtede uddannelse fra det anerkendte te-akademi i Yunnan. For mig var det en enestående chance for at få systematiseret min viden og erfaring om te. Samtidig ser jeg det som en mulighed for at dele min viden med jer i en form, så det bliver nemmere for hver enkelt af jer at vælge de helt rigtige teer.

I mit daglige arbejde med at finde og vælge nye teer har jeg allerede stor glæde af uddannelse. Jeg føler mig mere sikker på mine valg og er hurtigere til at udskille de bedste teer fra mellemvaren og de dårlige teer. Den sikkerhed kommer fremover jer til gode.

Samtidig har certificeringen åbnet for nye samarbejder. Det vil I se om kort tid, når jeg begynder at introducere en række nye økolgiske teer.Allerede nu kan jeg løfte sløret for en ny te fra Colombia, som er mest kendt for kaffe og chokolade. Men de kan også dyrke te, og her er der tale om to dejlige sort teer med en dyb grundsmage. Teen kommer fra et cooperativ, der arbejder ud fra en vision om, at produktionen skal være bæredygtig og lokalområdet beboere skal have gavn af selskabets overskud i form af bedre uddannelse til medarbejde, børn og lokale NGOer.

Al Origreens te er økologisk, og det har aldrig været til diskussion. Det betyder ikke, at jeg er fanatisk. Ind i mellem finder jeg produkter, der opfylder mine ønsker om bæredygtighed og ansvar over for mennesker og miljø, men som ikke er certificeret. Nogle af dem er på vej til at blive miljø-certificerede efter EU’s krav, andre opfylder FAOs Good Agriculture Practice, men fælles for dem er, at de dyrker og fremstiller fremragende produkter med stor smag og høj kvalitet. Blandt de produkter finder du vores colombianske kaffe, den liguriske olivenolie og den helt fantastiske pasta fra Marche regionen i det østlige Italien.

God Påske.

Kærligst,
Daniel
Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de offentliggøres.


Også i News

Origreens stifter er blevet te-sommelier
Origreens stifter er blevet te-sommelier

februar 17, 2021

Origreens stifter og ejer, Daniel Hoortash har som én af få danskere bestået den eftertragtede uddannelse som certificeret te-sommelier.

Fortsæt med at læse

Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac
Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac

september 23, 2019 1 Kommentar

Vi tvister vores Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og cognac. Cannelés de Bordeaux – eller Cannelés Bordelaise – er den lille lækre hapser, man ofte møder på franske bistroer. En lækker lille karamelliseret sag med en dejlig blød, sød og smagsfuld krumme.

Fortsæt med at læse

Forårskagen fra Origreen
Forårskagen fra Origreen

marts 19, 2018

En hurtigt og lækker forårskage som vi spiser på kontoret mens vi smager te.

Fortsæt med at læse