- Gratis fragt på ordrer over 500,- til Pakkeshop. Ved køb over 1000,- lægges en gratis pose Pasta Mancini med (værdi 50,-). -

Origreens stifter er blevet te-sommelier

februar 17, 2021

Origreens stifter er blevet te-sommelier

Origreens stifter og ejer, Daniel Hoortash har som én af få danskere bestået den eftertragtede uddannelse som certificeret te-sommelier.

Han har taget den velrenommerede uddannelse på The International Tea Academy i Yunnan, Kina, for at styrke Origreens arbejde med især rene teer og dermed give Origreens kunder endnu bedre te-oplevelser fremover.

Daniel har arbejdet med te siden 2007, og certificeringen som te-sommelier har været et stort ønske gennem flere år og et naturligt skridt for at højne Origreens viden om te.
Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de offentliggøres.


Også i News

April '21 - Tanker over en kop te
April '21 - Tanker over en kop te

marts 16, 2021

Jeg har arbejdet med te i 15 år og fik for et års tid siden chancen for at tage den eftertragtede uddannelse fra det anerkendte te-akademi i Yunnan. For mig var det en enestående chance for at få systematiseret min viden og erfaring om te. Samtidig ser jeg det som en mulighed for at dele min viden med jer i en form, så det bliver nemmere for hver enkelt af jer at vælge de helt rigtige teer.

Fortsæt med at læse

Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac
Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac

september 23, 2019 1 Kommentar

Vi tvister vores Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og cognac. Cannelés de Bordeaux – eller Cannelés Bordelaise – er den lille lækre hapser, man ofte møder på franske bistroer. En lækker lille karamelliseret sag med en dejlig blød, sød og smagsfuld krumme.

Fortsæt med at læse

Forårskagen fra Origreen
Forårskagen fra Origreen

marts 19, 2018

En hurtigt og lækker forårskage som vi spiser på kontoret mens vi smager te.

Fortsæt med at læse