- Gratis fragt på ordrer over 500,- til Pakkeshop. Ved køb over 1000,- lægges en gratis pose Pasta Mancini med (værdi 50,-). -

Origreens stifter er blevet te-sommelier

februar 17, 2021

Origreens stifter er blevet te-sommelier

Origreens stifter og ejer, Daniel Hoortash har som én af få danskere bestået den eftertragtede uddannelse som certificeret te-sommelier.

Han har taget den velrenommerede uddannelse på The International Tea Academy i Yunnan, Kina, for at styrke Origreens arbejde med især rene teer og dermed give Origreens kunder endnu bedre te-oplevelser fremover.

Daniel har arbejdet med te siden 2007, og certificeringen som te-sommelier har været et stort ønske gennem flere år og et naturligt skridt for at højne Origreens viden om te.
Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de offentliggøres.


Også i News

Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac
Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac

september 23, 2019 1 Kommentar

Vi tvister vores Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og cognac. Cannelés de Bordeaux – eller Cannelés Bordelaise – er den lille lækre hapser, man ofte møder på franske bistroer. En lækker lille karamelliseret sag med en dejlig blød, sød og smagsfuld krumme.

Fortsæt med at læse

Forårskagen fra Origreen
Forårskagen fra Origreen

marts 19, 2018

En hurtigt og lækker forårskage som vi spiser på kontoret mens vi smager te.

Fortsæt med at læse

Gin & Te
Gin & Te

januar 31, 2018

Varm te med gin! Vi er forelskede i denne lille opkvikker, der er et stærkt alternativ til den traditionelle glühwein eller gløgg: Varm te med stjerneanis, kanel, citron, appelsin og gin.

Fortsæt med at læse