MobilePay virker igen! Benyt Reepay checkout ved betaling
GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 500,- TIL POSTNORD PAKKESHOP
VED KØB OVER 1000,- LÆGGES EN GRATIS POSE PASTA MANCINI MED (VÆRDI 50,-)

Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac

Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac

Vi tvister vores Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og cognac. Cannelés de Bordeaux – eller Cannelés Bordelaise – er den lille lækre hapser, man ofte møder på franske bistroer. En lækker lille karamelliseret sag med en dejlig blød, sød og smagsfuld krumme.

Cannelés de Bordeaux

Ingredienser:

500 g mælk

50 g smør

90 g æggeblomme

200 g sukker

125 g hvedemel

1 stang vanilje

1 spsk. Chaplon Earl Grey

1 spsk. Cognac

1 nip salt

Smør til formene

 

Dag 1

1: Kog mælken op til 70 grader sammen med teen. Si tebladene fra og tilsæt vaniljekorn og -stang, samt smør, og kog igen op til 70 grader.

2: Pisk æggeblommer, sukker og mel glat.

3: Hæld en lille smule af den varme mælk i æggeblandingen, mens du pisker grundigt. Når æggeblandingen er tempereret, tilsætter du resten af den varme mælk lidt efter lidt.

4: Tilsæt cognac og salt.

5: Sæt dejen, der nu minder om en let pandekagedej, på køl til næste dag.

 

Dag 2

1: Tag dejen ud i god tid, så den får stuetemperatur.

2: Smør dine cannelés-forme grundigt. Hvis du anvender silikoneforme, skal du ikke smøre.

3Pisk dejen godt igennem, så eventuelle klumper er væk. Fjern vaniljestangen.

4: Fyld formene til ca. 5 mm under kanten

5.: Sæt pladen med formene i ovn – forvarmet til 225 grader Celsius, og bag dem i 15 minutter. Herefter sættes temperaturen ned til 200 grader i de resterende 55 minutter. Bagetiden kan variere afhængig af formene og ovnen.

6: Tag de færdige cannelés’er ud af formene og lad dem køle på en bagerist. Serveres lune til en god kop te eller kaffe.

Forrige post Næste post
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev
Og lær om te, vores nye produkter, samt en masse gode tilbud.