Forårskagen fra Origreen

Marts 19, 2018

Forårskagen fra Origreen

Dejlig nem forårskage fra Origreen

Origreens forårskage

En hurtigt og lækker forårskage som vi spiser på kontoret mens vi smager te.

3,5 dl mel

2 tsk. bagepulver

1/2 tsk. salt

2,5 dl sukker

3 store æg

1 spsk. reven citronskal

1 spsk. reven appelsinskal

0,5 dl sødmælk

1,5 dl olivenolie

2 dl mandler

1 stor springform – 24 cm

Smør til formen

Flormelis til pynt

Bland mel, salt og bagepulver i en skål. Pisk sukker og æg skummende og luftig, og tilsæt den revne citron- og appelsinskal. Tilsæt mælk og olivenolie lidt efter lidt, mens du stadig pisker. Rør herefter melblandingen i.

Rist mandlerne let på en varm pande og køl dem ned. Blend de kolde mandler groft, og bland den grove mandelmel med resten af ingredienserne.

Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 175 grader i ca. 55 minutter - afhængig af din ovn.

Når kagen er kølet ned, kan du pynte den med flormelis.

Nyd kagen sammen med Origreens økologiske Emperor Orkidé te.

God fornøjelse




Skriv en kommentar

Kommentarer skal godkendes inden de offentliggøres.


Også i News

Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac
Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og Cognac

September 23, 2019

Vi tvister vores Cannelés de Bordeaux med Earl Grey og cognac. Cannelés de Bordeaux – eller Cannelés Bordelaise – er den lille lækre hapser, man ofte møder på franske bistroer. En lækker lille karamelliseret sag med en dejlig blød, sød og smagsfuld krumme.

Fortsæt med at læse

Gin & Te
Gin & Te

Januar 31, 2018

Varm te med gin! Vi er forelskede i denne lille opkvikker, der er et stærkt alternativ til den traditionelle glühwein eller gløgg: Varm te med stjerneanis, kanel, citron, appelsin og gin.

Fortsæt med at læse

Origreens nemme chokoladekage
Origreens nemme chokoladekage

September 27, 2017

Fortsæt med at læse