Se vores nemme bag selv video ved at trykke på billedet
Lige nu er appelsinerne fantastiske. De er friske, saftige smagsbomber, der er som skabt til at forsøde overgangen mellem vinter og forår.
Vi har valgt familiens yndlingsopskrift på en sund, sød forkælelse - en appelsinkage sprængfyldt med mandler. Det er da også nærliggende, at den hjemme i vores familie går under navnet ”verdens bedste appelsinkage”. Og så er den nem at bage, selv om det tager lidt tid, fordi appelsinerne skal simre længe.
I dag har vi brugt almindelige, søde økologiske appelsiner, men du kan også vælge blodappelsiner.
Du skal bruge:
2 store, økologiske appelsiner
6 mellemstore æg
250 g sukker
1 stang vanilje
275 g mandler
1 tsk bagepulver
Velbekomme
Watch our easy bake it yourself tutorial by clicking on the image
Right now the oranges fantastic. They are fresh, juicy flavour bombs, made to sweeten the transition between winter and spring.
We have chosen the family's favourite recipe for a healthy, sweet indulgence - an orange cake, bursting with almonds. At home, in our family, it goes by the name "the world's best orange cake". And it's easy to bake, even if it takes some time because the oranges need to simmer for some time.
Here we have used ordinary, sweet organic oranges, but you can also choose blood oranges.
You will need:
2 large, organic oranges
6 medium eggs
250 g sugar
1 vanilla pod
275 g almonds
1 teaspoon baking powder
Bon appétit
Skal appelsinerne koges med skræl?
Venlig hilsen Lena Bjørn
Kommentarer skal godkendes inden de offentliggøres.
En hurtigt og lækker forårskage som vi spiser på kontoret mens vi smager te.
Origreen
april 02, 2019
Kære Lena
Ja, appelsinerne koges med skræl. Kogningen trækker bitterstofferne ud af skrællen.
Rigtig god fornøjeles :)
Kh. Daniel